Sertai Alpha Tradex

Jika anda mencari tempat di mana anda boleh berurusniaga dengan cepat dan mudah, kami boleh membantu. Dengan persekitaran perdagangan sifar komisen dan spread yang ketat, anda akan mendapat lebih banyak pulangan.

Kami ingin melihat anda Berjaya, oleh itu kami menawarkan pelbagai alat perdagangan dengan pelbagai Bahasa dan perkhidmatan pelanggan 24 jam. Disamping itu struktur yang sesuai dengan kedua-dua pedagang baru dan pedagang mahir akan dikendalikan oleh satu pasukan pakar perdagangan global, Alpha Tradex adalah pilihan nombor satu untuk semua keperluan perdagangan anda.

Mula Berdagang Dalam 3 Langkah Mudah

Daftar Akaun

Langkah 1

Daftar Akaun

Daftar hari ini di Alpha Tradex bagi mengakses pasaran global dan menikmati suasana perdagangan terbaik, pantas dan khidmat pelanggan profesional, dan Kabinet Pedagang mesra pengguna.

Langkah 2

Biayai Akaun

Pembiayaan akaun anda adalah pantas dan mudah dengan pelbagai penyelesaian pembiayaan kami dari E-dompet, mata wang kripto, perbankan tempatan dan banyak lagi. Kami bekerjasama dengan siaran global yang dikenali ramai untuk memastikan maklumat anda selamat dan dirahsiakan, supaya anda dapat berdagang tanpa sebarang kerisauan.

Langkah 3

Mula Berdagang

Mula berdagang pasaran global dengan spread terlampau rendah kami dengan tiada komisyen alam sekitar dan menikmati keuntungan yang lebih tinggi dalam kesemua strategi perdagangan anda.

Kenapa Pedagang Memilih Alpha Tradex

Jadi rakan kongsi kami & dapatkan komisyen.

Mencari broker yang selamat dan stabil? Pelbagai pengenalan Broker telah menyambungkan jaringan mereka dengan kami dan telah berpuas hati secara berterusan dengan spread dan komisyen terbaik dalam industri kami. Jadi yang terbaik, jadilah Alpha IB hari ini!

Daftar Akaun

Kepelbagaian Instrumen

PLATFORM PEMENANG ANUGERAH

BERDAGANG DI MANA SAHAJA DENGAN MetaTrader4

MetaTrader 4 (MT4) terkenal secara global sebagai platform perdagangan yang paling popular untuk pedagang. Ia dilengkapi dengan pelbagai carta, indikator dan satu interaksi yang menyokong bahasa MQL.

Muat turun platform MT4 kami dan alami suasana perdagangan yang begitu mudah dan berkesan yang anda tidak akan mahu gunakan platform berbeza selain daripada yang ini. Akses pelaburan anda, lihat instrumen perdagangan, dan gunakan strategi perdagangan anda dengan mudah.

Muat Turun Untuk

Berdagang dengan

SPREAD TERLAMPAU RENDAH

BUKA AKAUN LANGSUNG
BUKA AKAUN DEMO

Kaedah Pembayaran

brabant-portfolio-19-2
payment_method_02
payment_method_03
payment_method_04
payment_method_05
payment_method_06
payment_method_07
payment_method_08
payment_method_09
payment_method_10
payment_method_11
payment_method_12
payment_method_13
payment_method_14