service_top_icon_1

SPREAD SERENDAH AS0.1 PIPS

service_top_icon_2

PENGELUARAN TERPANTAS PADA HARI YANG SAMA

service_top_icon_3

PENGAWALAN & KESELAMATAN DANA

service_top_icon_4

PERKHIDMATAN PERIBADI SIARAN LANGSUNG

service_top_icon_5

PELBAGAI INSTRUMEN YANG LUAS

service_top_icon_6

PELAKSANAAN PERDAGANGAN TERPANTAS

Perbankan

Pemprosesan pembayaran selamat yang boleh anda percayai

Alpha Tradex mempunyai kepakaran utama pasaran dalam perdagangan dari seluruh dunia, oleh itu kami disokong oleh pemprosesan pembayaran selamat dan selamat. Apa sahaja jenis akaun yang anda simpan dengan kami, anda akan mendapat manfaat daripada teknologi kelas atas dan sistem pembayaran pesat untuk mendapatkan anda dan berjalan pantas.

Sama ada anda ingin menambah dana akaun anda untuk memaksimumkan peluang pasaran atau menarik balik dana anda, anda akan menikmati pemprosesan yang cepat dan sifar yuran apabila anda memilih pilihan seperti Neteller atau Skrill.

Nikmati faedah perbankan kami

Kami bukan hanya ingin menawarkan persekitaran perdagangan terbaik, kami bangga pada setiap elemen pengalaman Alpha Tradex yang lain juga. Sama ada itu perkhidmatan pelanggan sekitar jam atau sistem pembayaran yang cekap di setiap tempat, kami fikir penting untuk memastikan kami cemerlang dalam setiap cara.

Beberapa faedah perbankan yang akan anda nikmati apabila anda berdagang dengan kami termasuk:

  • Pengeluaran hari yang sama
  • Pemprosesan deposit segera
  • Sistem perbankan selamat dan kukuh
  • Had minimum deposit dan pengeluaran rendah
  • Tiada yuran Tradex Alpha untuk pengeluaran
  • Pilihan pilihan pembayaran

Dana deposit dengan pantas!

Apabila pasaran bergerak ke kedudukan utama, anda perlu bergerak pantas. Jika dana akaun anda rendah, tidak ada masa berkumpul sementara anda menunggu deposit anda diproses.

Kami faham betapa pentingnya deposit cepat kepada peniaga, dan itulah sebabnya kami menawarkan masa pemprosesan segera. Sebaik sahaja anda mendepositkan wang anda, akaun anda akan dikreditkan serta-merta, membolehkan anda mengambil kedudukan pasaran anda.

Pengeluaran mudah

Sejujurnya, semua orang mahu membuat sedikit wang dengan perdagangan dan jika anda telah melanda coretan yang panas dan ingin menarik balik beberapa dana, anda akan dapati kami menawarkan proses yang paling mudah.

Pengeluaran kami sangat pantas, dengan perkhidmatan yang sama pada hampir semua jenis pembayaran dan tiada yuran yang dikenakan oleh Alpha Tradex. Secara ringkasnya, apabila tiba masanya untuk menunaikan dagangan anda, kami memudahkan dan cepat.

Pilihan Pembayaran Mata Wang Deposit Minimum Pengeluaran Minimum Yuran Deposit Yuran Pengeluaran Tempoh Pemprosesan Deposit Tempoh Pemprosesan Pengeluaran
USD $300 $100 Hanya Yuran NETELLER Hanya Yuran NETELLER Serta Merta Maksimum 1 Hari Kerja
USD $300 $100 Hanya Yuran SKRILL Hanya Yuran SKRILL Serta Merta Maksimum 1 Hari Kerja
USD $300 Tidak Disokong 7% Tidak Disokong Serta Merta Tidak Disokong
visa
USD $300 Tidak Disokong 7% Tidak Disokong Serta Merta Tidak Disokong
bank
USD $300 $100 Hanya Yuran Bank Hanya Yuran Bank Dana yang dihantar melalui pindahan kawat biasanya mengambil masa antara 3-5 hari bekerja untuk dikreditkan ke akaun anda. Dana dihantar melalui pemindahan wayar selalunya mengambil masa antara 3-5 hari waktu bekerja untuk dikreditkan ke dalam akaun anda.
 

* 3-5 hari bekerja merupakan tempoh menunggu biasa untuk perbankan antarabangsa, walaubagaimanapun, sesetengah negara mungkin mengalami pengeluaran pantas disebabkan oleh pemindahan perbankan tempatan yang disediakan oleh pihak bank.