service_top_icon_1

SPREAD SERENDAH AS0.1 PIPS

service_top_icon_2

PENGELUARAN TERPANTAS PADA HARI YANG SAMA

service_top_icon_3

PENGAWALAN & KESELAMATAN DANA

service_top_icon_4

PERKHIDMATAN PERIBADI SIARAN LANGSUNG

service_top_icon_5

PELBAGAI INSTRUMEN YANG LUAS

service_top_icon_6

PELAKSANAAN PERDAGANGAN TERPANTAS

Pengenalan Broker

Kelebihan Menjadi Rakan Kongsi Kami

Dengan program perkongsian yang fleksibel dan telus, anda hanya menyesal bahawa anda tidak sertai kami lebih awal. Kami telah membantu banyak rakan untuk mencapai matlamat mereka, jadi jangan berlengah lagi untuk menyertai pasukan menang!

Telus dan fleksibel

Dengan bekerjasama dengan kami, anda akan menerima akses kepada Kabinet Trader yang mempunyai manfaat spektrum fungsi penuh. Ini membolehkan anda meramalkan keseluruhan rangkaian anda dengan kemas dan kini pembayaran secara langsung setiap minit.

Beberapa kelebihan yang anda akan nikmati termasuk:

  • Program buatan khas IB Oriented
  • Pengurus Akaun Berdedikasi
  • Kadar Komisyen IB Terbaik
  • Pembayaran Tertinggi dan Terpantas

Sertai kami dalam perkongsian

Adakah anda mempunyai rangkaian tetapi masih mencari broker yang boleh dipercayai? Mungkin anda mempunyai laman web dan mencari peluang tambahan? Atau mungkin anda bertujuan untuk membina rangkaian peniaga anda sendiri?

Apapun situasi anda, kami meluaskan jemputan untuk berkembang bersama Alpha Tradex. Dengan menyertai model perniagaan kami, kami dapat membantu anda untuk mencapai pendapatan pasif stabil yang dihasilkan daripada memperkenalkan pelanggan kepada Alpha Tradex.

Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam industri ini, kami mengenali bakat apabila kami melihatnya, dan kami tidak suka melepaskan peluang tersebut. Kami komited untuk mewujud, membangun dan menyesuaikan persekitaran perdagangan terbaik dan paling menguntungkan untuk semua rakan kongsi kami.

Penyertaan anda dengan kami adalah pantas dan mudah!

Jadilah IB Rakan Kongsi kami dan meneroka manfaat program perkongsian kami. Mudah dan telus, seperti yang kami janjikan.